torstai 30. syyskuuta 2010

Kylpyhyoneen valkaisua Vol.1



Tässä sitä on laitettu taas valkeeta spreitä korien  pintaan, tyytyväisenä oon ollu sen jälkeen, pöntöllä käyessä. Mietin tuossa, että hommaan sellaset mustavalko ruudulliset keittöpyyhkeet tuonne käsipyyhkeiksi, vois käydä ihan kivasti tuonne. Pyyhkeet voisi tehdä myös itse vohvelikankaasta kanavatöinä. Näissä kuvissa ei nyt näy ne paikat minne ne pyyhkeet tulisi, mutta sitten postaan niistä jahka hommaan/teen ne. Haaveilen myös pihalyhtyjen maalaamisesta :D Pieni into on taas näitten projektien kanssa...

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Lamppu


Prismasta kävin tuossa hakemassa, mitäs mieltä olette onko hyvä vaiko eikö ole, eli otanko pois vai annako olla. Näitä oli siellä myös valkeita. Hintaa oli 14.95e

Tykkään kyllä tuon lampun tyylistä, se vähän taittaa sellaista rouheutta tuohon tilaan. (ompa taiteellisesti ilmaistu)

Laskin tuossa huvikseni, että onkohan ihan tervettä olla näin monta lamppua näin pienessä asunnossa, mutta hulluja on monelaisia. Lamppujen lukumäärää en edes kehtaa julkaista, mutta selityksenä onlkoon että ei miusta niitä nyt niin paljon näytä olevan kun kattoo ympärilleen. Onneksi lampuista vaan KOLME on päällä illalla pidemmän aikaa ja niissä kaikissa on energian SÄÄSTÖLAMPPU. Muita yksilöitä käytetään sitten aina tarpeen mukaan ajallisesti vähän aikaa.

tiistai 28. syyskuuta 2010

Kehystää, lamppuu, peittoo, korii...


Kattokruunu on ostettu anttilasta, se oli hieman heräte ostos mutta hyvin se siihen on kotiutunut, vähän ensin pelotti että onkohan liian romanttinen.


Yksi ilta keksin kasata kaikki kirpparilta kertyneet kehykset yhteen kohtaan. Etummaisiin tyynyihin ompelin uudet päälliset. Uudet syntyi samalla teniikalla kuin vanhatkin, sillä erotuksella että, kultaisen nauhan tilalla on nyt pitsi nauhaa.




Pitsipeitto ei ole sentäs itse virkattu (ostin citymarketista) vaikka mukava ois osata sellanenki taito. Tällä hetkellä sensijaan neulon olkkariin vilttiä, uusimassa kotivinkissä olleen ohjeen mukaan, se on tosi mukavaa puuhaa ihan alottelijallekkin (jollainen itse olen) Mieskin on ihmetelly miten rauhallinen oon ollu, enkä kokoajan poukkoilemassa jokasuuntaan...



Asetelma hyllyllä jotain pientä säätöä havaittavissa. Suolapurkki-tuikku-lyhty villitys iski myös yks ilta. Varsinaisen helppo ja halpa tekniikka purkaa tuunauksen innostusta, otetaan vanha purkki kaapista joka täytettään puoliks hienolla suolalla taikka merisuolalla ja tuikku päälle niin siitähän sitä. Tämähän on jo vanha kikka, mutta kerroinpahan kumminkin.

















Nuo kaksi koria oli ennen kylppärissä, ne vaputuivat sieltä entisetä virastaan. Kylppärissä on myöskin tapahtunut valkaisu operaatio josta tuonnempana lisää. Tuon tekokasvin ostin kesällä Imatralta, siellä oli aivan ihana pieni sisustusputiikki.

torstai 9. syyskuuta 2010

Kynttilät valossa








































Tänä aamuna räpsäsin kuvan makuuhuoneen ikkunasta kun oli niin kaunis auringonpaiste. Jännälle vahalle tuoksuu nuo havin antiikkikynttilät, tulee lapsuus mieleen. Onko joku muu huomannut samaa =)

Vanhoja kirjoja kertyy vaan lisää kokoajan, nämä yksilöt nappasin ohikulkumatkalla erään divarin ulkoven pielestä, korista jossa luki "Saa ottaa, ilmaisia kirjoja"

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Puolukanvarpuja ja tuolinpäällisiä









 

Tuolin päälliset tilasin ellokselta, tarjouksessa sain toisesta tuotteesta -50%  Sain siis toisen parin päällisiä puoleen hintaan.

Syksyn tunnelmissa kävin eilen metsästämässä puolukanvarpuja ja pajun oksia, joista tein kranssin. Jäi varpuja vielä sen verran, että niistä sai kimpun viime sunnuntaina kirppikseltä löytämääni purkkiin 0.50e , jossa on söpö lusikan pidike. Viikonlopuksi ajattelin ostaa varpujen sekaan muutaman valkoisen ruusun. 

Samalta kirppistely kierrokselta löytyi muuten myös tuo ruokapöydän kynttilöiden alla oleva lautanenkin 3e (se ei oikein näy kuvissa kunnolla).

Noihin pullonmuotoisiin tuikkulyhtyihin hullaannuin paikallisen halpaketjun hyllyjen välissä, ja mukaan läksi niitä kaksinkappalein, ehkä joutuu kohta käymään kolmannenki ja neljännen...makso vaan 2,90e kpl

maanantai 6. syyskuuta 2010

Makuuhuone, kotitontun unelma









Makuuhuone on myöskin aika pitkälle ladattu Ikean kamoilla. Voin laittaa/lisätä tuote tiedot ja hinnat postauksiini tästä lähtien, mikäli ne ihmisiä kiinostavat. Sikäli kun tätä blogia kukaan lukee heehhehe!!!!

Olohuone, kotitontun ylpeys














Olohuoneessa on useita Ikean kalusteita (kaikki paitsi tauluhylly ja matot), mutta myös paljon kirpputorilta löydettyä "köyhän miehen antiikkia". Vanhat tavarat tuovat sitä tunnelmaa ja aitoutta, niistä on helppo tuunata mieleisiään, harvat tavarat päätyvät ilman käsittelyä esille.