tiistai 12. lokakuuta 2010

Vanhan silitysraudat




Makkrin ikkunalaudalla koittamassa hyllynkannattimien kestävyyttä, ei oo ihan kevyimmästä päästä. Toisesta tuli kiva "tuikku lyhty".

Terassin syksy










































Tässä myöskin on vähän kukka korit saanet maalia pintaan ja etenkin nuo lyhdyt, kaikki lyhdyt oli ennen tuollaisia ruskeita. Nyt ne on valkoisia, ehkä ne on ens syksynä sitten vaikka keltasia tai sateenkaarevärisiä. Keväällä houkuttelis maalata tuo pöytä/tuoli ryhmä, valkoinen liina olisi kanssa hyvä vaihtoehto. Aika kivuton projekti oli lyhyjen maalaus, lasit lähti kätevästi maalauksen ajaks pois ja helppo oli laittaa takas :)

maanantai 11. lokakuuta 2010

P-laatikko

Keksin maalata tuohon laatikon kylkeen tuon P niinkuin peruna kirjaimen. Helppoa kuin mikä, tulosta haluamasi kirjain (Stencil fontilla) leikkaa mattoveitsellä ja suhauta sprayta.

P-K purkki





Vanhasta sanomalehdestä leikatuilla paloilla leikkimistä decoupage lakan kanssa, siitä syntyi tälläisiä :)







Vanha puulaatikko/perunalaari "mikätin". Löytyi tänään kirpparilta 1.50e. Itsehhän olen viemässä roippeita tämänviikon aikana myyntiin, voi sitä järkytyksen määrää sen tavarapaljouden keskellä mitä ihmiseltä voi löytyä. Vanhat kiertoon ja vanhaa tilalle :)

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Hyllyt













Tein hyllyt 25cm leveästä liimapuulevystä ja kannakkeista. Levyt maalasin mattavalkealla sprayllä. Pinnasta tuli hyvä en tiedä kyllä onko miten kulutuksen kestävä. Tässä nyt näillä hyllyillä hain sellasta hieman rennompaa ja rosoisempaa tyyliä, hyllyt olisi voinut tehdä myös raakalaudasta ja kulmaraudoista, jotenkin nyt sitten päädyin kuitenkin tähän kesympään versioon, tykkään :) Tuohon lattianrajaan ajattelin tehdä ylijääneestä levystä ja pyöristä (niistä mitä saa rautakaupasta) sellaisen irtohyllyn, tai sitten en :D Siihen vois tehdä myös sellasen pyörillä kulkevan laatikon...

Vanha aterinastia ja purkkeja







Vanha aterinastia säilöö tuikkuja ja konetiskiainetta, taitaa muutama maustepurkkikin olla kököttämässä seurana. Purkkeihin olen tehnyt etiketit ihan mattaustalla sprayllä. Pienet hopiset kermanekka ja sokeri astia on kirppari löytöjä.

perjantai 1. lokakuuta 2010

Neulomista









































Tuolla se peitto kököttää vielä lankakorissa (lankakorin ostin prismasta), nyt on mennyt puolitoista lankakerää ja pituutta on vajaan metrin verran. Neulon valkeasta seitsemänveljestä langasta, väliin teen raitoja valkealla pörrölangalla. Puikot on nro.12/ 80cm pyöröpuikot.

Tuolla pöydällä on tuollainen iso sorvatty kynttilänjalka jonka löysin kerran kirpparilta. Maalasin sen mustaksi, ja se löyti paikkanasa tuolta sivupöydältä. Kamalan kiiltäviltä näyttää nuo kulta kukerrukset, luonnossa onneks on vähä himmeemmät.

Nyt taidankin ruveta neulomaan (ennen sitä ihanuutta,imurointi ja pölyt) Koko iltapäivän oon riehunu tuolla terassin  parissa, nyt oon kyllä tosi tyytyväinen siihen. Vielä viimenen maalausprojekti odottaa kuivahtamista ja sitten on valmista :D Oikein hyvää viikonloppua kaikille jotka lukevat, kai teitä on kun kävijälaskuri on hieman raksuttanut, jos tulee jotain mieleen niin kommentoikaa ihmeessä, tutut ja tuntemattomat ;)

Kylpyhuoneen valkaisua Vol.2

















Suunnitelmat hieman muuttuivat kun olimme Kipon kanssa käymässä kaupoilla ja sitten eksyttiin prismaan (aina prismaaan) noh ei pidä aliarvioida halpakauppoja ja marketteja koska niistä löytää vaikka mitä kun vaan osaa katsoa sieltä romun seasta. Niinpä Kippo löysi tämän maton ja siitä se idea sitten lähti. Mattoon mätsäsi pari harmaata pyyhettä joten ne ostin myös. Harmaa valloittaa salakavalasti asuntoa. Tähän kylppäri muutokseen ei tarvittu siis muuta kuin valkeaa sprayta, 2x pyyhettä, 1x kylpyhuoneen matto. Budjetiksi muodostuu n.30e Entistä kylppäriä voi käydä katsomassa vanhassa Pesän Pehkut blogissani kylppäri tunnisteen alta. (en osannut laittaa linkkiä sinne tähän hätään, Pesän Pehkut löytyy tuosta minun "vaikoilu listalta")