keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Aamulla

Sängyn uudet vaatteet löytyi Jyskin tarjouksesta. Joulun pyhät on mukava viettää uusissa raikkaissa lakanoissa.

tiistai 21. joulukuuta 2010

Sarvipeili



Sarven kiinnitin poikittain peilin yläreunaan. Molemmat löytyi samalta kirpparilta jonka olemassa olo oli välillä jo päässyt unohtumaan, no vierailu pitkästä aikaa kannatti. Koukerotaulu, joka ennen oli telkkarin yläpuolella pääsi ainakin toistaiseksi huilaamaan varastoon.

Ihanan talvinen ja jouluinen tunnelma tulee sarvipeilistä. Nyt on  ihmeellinen joulun karsinta (ei koristelu) buumi meneillään :) Liekköhän tähän jouluiseen tunnelmaan syypäänä tämä sitkeä räkäflunssa, joka tuo lapsuusmuistot mieleen, en nimittäin muista, että pitkän aikaan olisi ollut tälläistä lenssua.

Mukavaa aaton aaton aaton aattoa! Eli vielä on kolme aattoa ennen aattoa :D

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Joulun kynttilöitä







"Nipsutinkynttilä" innostus jatkuu, kirjan reunaanki piti laittaa :D Varastoin kuusenkynttilöitä keittiön hyllylle. Noita on kiva polttaa silleen rauhassa kun on aikaa seurata kynttilän palamista, aika lyhyt paloaikahan noilla on.

Tänään unohdin täysin sytyttää adventtikynttilät. Onneksi on vielä iltaa aikaa poltella, minusta kuitenkin mukavin tunnelma polttaa advettikynttilöitä on heti aamusta :)

lauantai 11. joulukuuta 2010

Luistimet







Itsenäisyyyspäivänä oltiin menossa anoppilaan syömään näin ihanassa säässä, kelpais luistella.

Luistimet löytyi kirpparilta 1e. Meidän iskällä oli ollut muinoin  nuorena kiekkoo pelatessa tuon tyyppiset putkiluistimet, mutta isommat, vanhemat ja kuluneemmat, onneksi nekin on tallessa. Suojat ja kypärät ovat kuvista päätellen kanssa olleet ihan mahtavia siihen aikaan :D

Kuusenkynttilä ja hyasintti on koristamassa joulua makuuhuoneen hyllyllä, luistinten kaverina.

perjantai 10. joulukuuta 2010

Perjantai tunnelmia




































Kirppari kierros oli antoisa, löytyi nuo "piikkityynyt". Mitkähän ne oikeasti on? Vanha kortti on miehen ukin rintama postia, kuvassa on ukki. Lisäksi löytyi  vanhoja kuusenkynttilänpidikkeitä pussillinen. Nyt saa niitten kanssa jouluilla :)











































Hyasinttikin on jo ruvennut aukeamaan pari viikkoahan tuossa melkein kesti :)

Arvelin tehdä perjantain kunniaksi kokonaisen broilerin uunissa, ennen en ole tehnyt. Nyt se odottaa marinaadin (sitruunamehua, timjamia, valkosipulia, öljyä, suolaa, pippuria) kera jääkaapissa. Vähän kyllä säälitti se broileri kun se "ruumis" oli siinä, ja sinne sisälle laitoin sitruuna ja sipulilohkoja. Lisukkeeksi teen vuohenjuusto salaattia ja valkosipuliperunoita. Mukava ylläri ukkokullalle kunhan tulee iltavuorosta.

PS: Sellaisen seikan huomasin tuossa kerran kaverin koneella, että mozilla selain näyttää ainakin minun blogin vierekkäin asetetut kuvat ihan sikinsokin, miten tuon voisi korjata, mistähän se johtuu jos joku tietää niin neuvoja otan vastaan. Itsellä on käytössä explorer.


Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!