keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Terassi Vol.2

 


Terassilla vispailin yksi päivä taas mummon tavaroita edes takas, lopulta värit sitten muuttui vähän hillitymmiksi. Jotenkin oli niin sirkus telttamainen fiilis siinä alussa. Silloin vaan viskasin kaikki vanhasta tuvasta löytyneet kamat paikoilleen.

Elma-Mamma vartioi penkillä rosvojen varalta :D

Meillähän on tuossa pihalla myös kiikku ja siihen löytyi myös mukavia peittoja ja tyynyjä. Pari pikkupikku kukkapenkkiä on myöskin rakenteilla.

Kuvailen vähän laajemmin terassia, kiikkua ja kukka penkkejä kunhan maltan tehdä sen.





tiistai 10. toukokuuta 2011

Terassi



















Edit.
Poistin kuvat koska muutin terassia niin paljon, etten halua katsella nuita kuvia. Oli se tosi ihana ja mukava ja kodikas sen minkä sitä kesti. Se ei kuitenkaan ollut sitten minun tyylinen niin muutin sen. On tapahtunut muunmuassa terassikalusteiden maalausta...



Noniin, nyt on terassi pikkuhiljaa kesäkantimissa. Tein löytöjä "Vanhassa tuvassa" joksi tapaame kutsua miehekkeen kotipaikan pihalla alkuperäiskunnossa olevaa rintamamiestaloa. Sinne on jäänyt Irene mummon tavarat, melkein niille sijoilleen. Toivottavasti mummo olisi mielissään kun tavarat ovat saaneet uuden elämän. Saa nähdä kannanko nämä tavarat syksyn tullen sisälle asti. 

En muista millon viimeksi oisin ollu jostain projektista näin intopinkeenä :D

Pöytä, tuolit sekä ikean rottinki kiikku ja kaksi rahia ovat entisestä setistä.