keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Tiluksilla















   
   
   
    

   
    
   
   
   
  




Kukkapenkissä mullon: laventelii, basilikaa, cosmoskukkaa, iiristä, poutapilvee, daaliaa, kreikanleukoijaa (pieneneä ituna vielä), pelargonia ja saniainen.

Toisessa penkissä on tuoksuhernettä, niin ikään ituna vielä, myös tavan hernettä on sankossa.

On myös thai basilikaa, iisoppia, rosmariinia, oreganoa, minttua ja intian minttua ja ruusupapu. Etupihalla on pari kesäharsoa.







Kiikku on nyt niiin prinsessan päiväuni röyhelö, vähän jo hirvittää itseäänkin. Ostan kohta tutun ja hyppelen tuossa pihalla joutsenlamen tahtiin. Noo sallitakkoon se kesällä.

Kirputoreja kierrellessä on nuo kaikki royhelöt tuohon löytyny (melkein ilmaiseksi), teemana tässä voisi olla, osta kaikki pitsi hörhelö verhot kirpparin verho osastolla ja lykkää ne puutarhakeinuusi. Miehisyyttä edustava työkalupakki on löytö yhdestä liiteristä.

Tuossa on sitten hyvin koomisen näköistä kun ukot ottaa vähä kaljaa ja makkaraa tuossa grillaillessa. Itsehän pysyn mansikat ja shamppanja linjalla, niin just :D

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kolmas kerta toden sanoo























   
  






   
 














Nonnih, nyt viimein maltoin kuvailla terassia, nyt ounastelen sen alkavan olla valmis. Maalasin kalusteet vanhahtavan valkoisiksi, se oli helppoa kun sai olla huolimaton. Mies teki tuon pöydän päässä olevan laatikon vanhoista laudoista. Lievän ihmetyksen ja huvituksen saattelemana, miks  ihmeessä pitää tehä tällänen? Mutta onhan se tottunu näihin ... Pyykkilautaa tuunailin, tein pyykkipojista, puutikuista ja pahvista tuollasia kylttejä jne.

Kiikkua kuvailen kunhan on parempi sää. En kehtaa "koristella" sitä vilteillä ja tyynyillä kun on sadetta. Kukkapenkkejä kuvailinkin jo :)