tiistai 29. maaliskuuta 2011

Vekkuli hylly



Tuossa yksi kerta innostuin kuvailemaan hyllyn tavaroita ja sitten niistä kuvista tuli tällänen silmiä sekoittava vääristymä, mutta hyllyt on kuitenkin oikeassa järjestyksessä ylhäältä alas :)


 

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Tarjotin




Tämä kirpparilöytö on ollut käytössä jo pitkään. Kätevä läppärin alusena ja laskutasona olohuoneessa porsastelua varten. Tuunasin keskellä olleen hölmön kuvion piiloon mustalla maalilla.

 

Lopuksi laajempi kuva josta voi hienosti harrastaa bongaamista ja pongata tarjottimen tuosta alareunasta ;)



Aurinkoista viikonloppua!


 

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Helmitaulu




 
Ihanan löydön tein kirpparilta, joka ei sitten vielä päässytkään arvoiselleen paikalleen (harmillistahan tämä nyt on), vaan kuikistelee tuolla nurkassa. Siellä se nyt joutuu häpeämään niin kauan kunnes oppii pysymään pystyssä :D Vähän kiikkerästi tämä helmikollaasi asettuu hyllylle tai pöydälle, joten haudon miten kesytän sen johonkin esille.

 

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kukkalaatikko



Laittelin neilikoilta kirpparilta haalittuihin purnukoihin. Puinen laatikko on Wihoselta (paikallinen halpahalli).

On se vaan viikon paras päivä tämä lauantai. Nauttikkee immeiset, mie ainaki nautin :D Uusia lukijoitakin oli tullu, kiitos siitä ja mukavasta kommentista!

Mukavia tunnelmia kaikille!

Musta lammas

























Tänään löytyi kierroksella, "musta" lammas valkeitten arabian teekannujen laumaan. Tuossa on pieni särö toisessa reunassa, mutta se on huomaamaton eli ei haittaa kun nämä ovat koriste käytössä, hinnassa se kuitenkin näkyi joten tämä lähti heti kotiin.


perjantai 11. maaliskuuta 2011

Merkkausliituja












Onkohan nuo niinkuin vanhan ajan permanent tusseja. Olivat niin hellyttäviä, kaunis on rasiakin.