perjantai 10. joulukuuta 2010

Perjantai tunnelmia




































Kirppari kierros oli antoisa, löytyi nuo "piikkityynyt". Mitkähän ne oikeasti on? Vanha kortti on miehen ukin rintama postia, kuvassa on ukki. Lisäksi löytyi  vanhoja kuusenkynttilänpidikkeitä pussillinen. Nyt saa niitten kanssa jouluilla :)











































Hyasinttikin on jo ruvennut aukeamaan pari viikkoahan tuossa melkein kesti :)

Arvelin tehdä perjantain kunniaksi kokonaisen broilerin uunissa, ennen en ole tehnyt. Nyt se odottaa marinaadin (sitruunamehua, timjamia, valkosipulia, öljyä, suolaa, pippuria) kera jääkaapissa. Vähän kyllä säälitti se broileri kun se "ruumis" oli siinä, ja sinne sisälle laitoin sitruuna ja sipulilohkoja. Lisukkeeksi teen vuohenjuusto salaattia ja valkosipuliperunoita. Mukava ylläri ukkokullalle kunhan tulee iltavuorosta.

PS: Sellaisen seikan huomasin tuossa kerran kaverin koneella, että mozilla selain näyttää ainakin minun blogin vierekkäin asetetut kuvat ihan sikinsokin, miten tuon voisi korjata, mistähän se johtuu jos joku tietää niin neuvoja otan vastaan. Itsellä on käytössä explorer.


Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!



3 kommenttia:

Sirutuuli kirjoitti...

Kauniita kuvia.
Google chromekin näyttää kuvat sikinsokin, muttei ne rumasti ole. Enkä kyllä osaa neuvoa, mitä voisi tehdä.

Harakka kirjoitti...

Niin, varmin tapa voisi olla tehdä kollaasi ja sitten lisätä se. Kiitos kommentista! :)

Harakka kirjoitti...

Näköjään chrome ei anna edes postauksen tekovaiheessa laittaa vaakakuvia vierekkäin ja muutenkin hangoitteli enemmän vastaan asetteluvaiheessa kuin explorer. Mutta pystykuvat voivat olla vierekkäin joten tästä eteenpäin laitankin vain pystyjä vierekkäin ja vaakakuvat sitten yksistään.