tiistai 28. syyskuuta 2010

Kehystää, lamppuu, peittoo, korii...


Kattokruunu on ostettu anttilasta, se oli hieman heräte ostos mutta hyvin se siihen on kotiutunut, vähän ensin pelotti että onkohan liian romanttinen.


Yksi ilta keksin kasata kaikki kirpparilta kertyneet kehykset yhteen kohtaan. Etummaisiin tyynyihin ompelin uudet päälliset. Uudet syntyi samalla teniikalla kuin vanhatkin, sillä erotuksella että, kultaisen nauhan tilalla on nyt pitsi nauhaa.




Pitsipeitto ei ole sentäs itse virkattu (ostin citymarketista) vaikka mukava ois osata sellanenki taito. Tällä hetkellä sensijaan neulon olkkariin vilttiä, uusimassa kotivinkissä olleen ohjeen mukaan, se on tosi mukavaa puuhaa ihan alottelijallekkin (jollainen itse olen) Mieskin on ihmetelly miten rauhallinen oon ollu, enkä kokoajan poukkoilemassa jokasuuntaan...



Asetelma hyllyllä jotain pientä säätöä havaittavissa. Suolapurkki-tuikku-lyhty villitys iski myös yks ilta. Varsinaisen helppo ja halpa tekniikka purkaa tuunauksen innostusta, otetaan vanha purkki kaapista joka täytettään puoliks hienolla suolalla taikka merisuolalla ja tuikku päälle niin siitähän sitä. Tämähän on jo vanha kikka, mutta kerroinpahan kumminkin.

















Nuo kaksi koria oli ennen kylppärissä, ne vaputuivat sieltä entisetä virastaan. Kylppärissä on myöskin tapahtunut valkaisu operaatio josta tuonnempana lisää. Tuon tekokasvin ostin kesällä Imatralta, siellä oli aivan ihana pieni sisustusputiikki.

4 kommenttia:

henhi kirjoitti...

Nuo tietsikkanurkan kynttilänjalat saa kyllä miut kuolaamaan *pyyhkii kuolaa leuasta*

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Mistä oot hankkinu tuon kokoelmahyllys? Just jotain tuontapaista tarvitsisin keittiöön...

Harakka kirjoitti...

Ellokselta on tuo musta hylly missä on koukut alapuolella. Niitä on siellä mustia ja valkoisia, luulisin että niitä on siellä vielä valikoimissa :)

Sarppa kirjoitti...

Ai että tykkään noista hyllyistä sängynpäällä, upee makkari muutenkin