maanantai 6. syyskuuta 2010

Makuuhuone, kotitontun unelma









Makuuhuone on myöskin aika pitkälle ladattu Ikean kamoilla. Voin laittaa/lisätä tuote tiedot ja hinnat postauksiini tästä lähtien, mikäli ne ihmisiä kiinostavat. Sikäli kun tätä blogia kukaan lukee heehhehe!!!!

5 kommenttia:

henhi kirjoitti...

Onpas mukavan näkönen uusi blogi. Ja nyt muuten hiffasin vasta nuo makkarinkin valkoset kynttilänjalat :) (sori se oon vaan mie ku kommentoi :D)

Eikka kirjoitti...

Tykkään! Jatka vaan tätä samaa rataa, kovasti pidin edellisestä blogistasikin :)

Sara kirjoitti...

Tosi ihanan nakoinen makkari! Myoskin tuo tietokonenurkkaus nayttaa tosi katevalta, hyvin saatu tila hyodynnettya. Mielenkiintoinen blogi :)

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Täällä ollan taas, nääs musta et ainakaan pääse eroon ja joo`o kyllä sun toki täytyy jatkaa bloggaamista. Sulla on ainutlaatuinen blogi ja sisustusmaku ja aivan ihanannäköinen koti. Käyn kyllä joka postauksen katsomassa mut ku siis oon laiska laittaa kommentteja. Anteeksi. Yritän parantaa tapani :) Kivaa syksyn jatkoa ja uusia postauksia odottaa täällä tämä....

Harakka kirjoitti...

No nyt oon kyllä eeerrriittäin hyväällä tuulella! Kiitos kommenteista...nyt taidan lähtee innolla puolukanvarpuja metsästä keräämään niin saan päivittää miun "syys kranssi projektista"

Muistakaa polttaa kynttilöitä ja tunnelmoida mukavaa syksyn tunnelmaa... =D